Realigro.bg е първата световна търсачка за недвижими имоти, с която можете да преглеждате обявите за продажба на жилища в Замбия

Имоти за продажба в Замбия

Замбия се намира в Южна Африка. На север граничи с Демократична република Конго, на североизток с Танзания, на изток с Малави, на юг с Мозамбик, Зимбабве, Ботсвана и Намибия, а на запад с Ангола, Замбия няма достъп до морето. Столицата е Лусака.

Ако се интересувате да инвестирате в имот за продажба в Замбия, това е положителен момент. Пазарът на недвижими имоти в Замбия има положителна и нарастваща тенденция благодарение на политическата стабилност на страната.

В полза на тази ситуация се отразява и географското положение на страната.

Столицата Лусака е растящ търговски център, тя е едно от най-добрите места, където можете да закупите имот за продажба в Замбия с доста широк избор и различни видове имоти.

След столицата, заинтересованите да инвестират в имоти за продажба в Замбия могат да посетят Китве, третият по големина град в Замбия, който дължи богатството си на миннодобивната дейност на медта.

Не подценявайте офертата на имоти за продажба, които могат да бъдат намерени в град Ндола, важна железопътна и пътна кръстопът на Замбия.

Ливингстън е малък град, където можете да намерите по-модерни имоти за продажба в Замбия, поради близостта му до международно летище Хари Мванга Нкумбула.

Карта, движение на цените и статистики

Свързани Недвижими имоти

Cod. 34091

За продажба Земеделска земя, Замбия, Lusaka, Lusaka, chilanga

108,254.61BGN
За продажба
Земеделска земя

28000 m²
2.8 хектара девствена земя в района на Чианга, близо до изследователския център Mount Makulu, срещу фабриката Lafarge Cement. Цена usd60,000 neg.
Cod. 17908

За продажба Други (жилищни имоти), Замбия, Lusaka, Lusaka, Plot 2400, Phase 2, Ndeke Village, Lusaka

541,273.06BGN
За продажба
Други (жилищни имоти)

600 m²
-Близнак (два апартамента) жилищен имот
UNAVAILABLE
Карта, движение на цените и статистики
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB